totaltagrens

TAGMALING

Miljøgodkendt

10 års garanti

Mange års erfaring

Miljøgodkendt

10 års garanti

Mange års erfaring

figur af tag

Maling af tag

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Hvis dit tag er slidt på overfladen, er grimt og f.eks. fyldt med mos eller alger, men ellers i god stand, kan det være en rigtig god løsning at få renset og malet taget. Det giver ikke kun et flot tag, der ser ud som nyt, men forlænger også dit tags levetid, da det forsegler taget og gør det modstandsdygtigt over for vind, vejr og ny bevoksning. Herefter behøver taget blot helt almindelig vedligehold i form af algebehandling, når der er behov.

En tagmaling giver desuden mulighed for at vælge et helt nyt udtryk til dit tag og hus, ved at vælge en ny farve til taget. Vi maler gerne dit tag med f.eks. rød, grå, brun eller sort tagmaling, så du kan give dit hus nyt liv. 

For et godt og langtidsholdbart resultat kræver tagmaling en effektiv tagrens, før påbyndelse af selve tagmalingen. Det betyder at alger, mos, smuds, snavs og andre ujævnheder på taget er renset helt af.

Vær opmærksom på, at sæsonen for en tagmaling ligger mellem 1. marts og 1. november, da det ikke må være for koldt.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

MED VORES TAGRENS OG TAGMALING FÅR DU:

10 års garanti på maling af tag

Vi ønsker altid, at du er helt tilfreds med den tagmaling, vi leverer. Derfor yder vi 10 års garanti på vores tagmaling. Opstår der problemer i forbindelse med det arbejde, vi har udført, kommer vi med glæde ud og retter op på det.

SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ TAGMALING

Hos Total Tagrens er det gratis, at få et tilbud på tagmaling.
Vi kan give dig en cirka-pris i telefonen, men kører gerne ud og besigtiger opgaven på din adresse.

Ring til os på 71 74 79 79 for at bestille tid. 

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR
Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.