totaltagrens

TAGRENS

Miljøgodkendt

10 års garanti

Mange års erfaring

Miljøgodkendt

10 års garanti

Mange års erfaring

tagrenskasse figur

Vælg tagrens når taget trænger

Er dit tag blevet overtaget af mos, alger og andet bevoksning, kan en tagrens gøre store underværker. Og du kan trygt overlade opgaven til Total Tagrens. På bare et par timer kan vores profesionelle fagfolk få dit tag til at se så godt som nyt ud igen. 

En tagrens sørger for, at du kommer helt af med genstridigt mos og andre bevoksninger på taget. De er en mere sej og hårdfør modstander end alger, der lettere kan fjernes og holdes nede med en jævnlig og mere skånsom algebehandling af taget.

En tagrens kan sagtens udføres for sig selv, men kan også laves i forbindelse med tagmaling. Faktisk går rensning og maling af tag hånd i hånd, hvis du ønsker en tagmaling, da det ikke er muligt at lave en hverken holdbar eller god maling, uden at lave en rens af taget først. 

Vær opmærksom på, at sæsonen for både rensning og maling af tag ligger mellem 1. marts og 1. november, da det ikke må være for koldt når arbejdet udføres.

Rensning af tag er en god investering

Det vil altid være pengene værd at få udført en tagrens, hvis taget har behov for det. Rensning af taget på den måde, skal normalt ikke udføres mere end én gang i tagets levetid, men det forlænger til gengæld levetiden med mange år. Det gør det, fordi bevoksninger med eksempelvis mos kan medføre fugt og løftede samlinger i taget, som giver et utæt tag på sigt. Derfor kan en tagrensning være en direkte nødvendig faktor for god vedligeholdelse af et tag, hvis der er opstået mos og anden bevoksning på det. Du skal også være opmærksom på, at din forsikring ofte ikke dækker pludseligt opståede skader på taget, hvis de opstår grundet manglende vedligeholdelse – og det vil sådan noget som mosbevoksning indgå under. 

Derudover er der de mere udseendsmæssige faktorer, som dog også kan have indvirkning på de økonomiske. En tagrensning vil nemlig gøre stor gavn for dit hus’ samlede udtryk og udseende, og dermed også værdien af det. Dertil kommer, at potentielle købere også vil se negativt på, at taget ikke er blevet vedligeholdt. Er der meget mos og anden bevoksning på taget, kan det også ske at tilstandsrapporten på huset får en såkaldt K1.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

MED VORES TAGRENS OG TAGMALING FÅR DU:

figur af tag

Fordele ved en tagrensning

Som du nok kan fornemme, så har en grundig og professionel tagrens mange fordele for både dig og dit tags levetid. Vi har listet nogle af de mange fordele op for dig herunder, for at gøre det mere overskueligt:

Sådan foregår en tagrensning

Vi udfører hovedparten af tagrensningen ved hjælp af en tagerensemaskine eller en såkaldt rensekasse, der er mere skånsom end mange andre tagrensningsmetoder. Når maskinen har gjort sit arbejde, skyller vi taget efter og gennemgår dit tag manuelt så vi sørger for, at alt er renset bort. Dit tag er nu rent og pænt – klar til eventuelt tagmaling.  

Vi vil i de fleste tilfælde anbefale, at du får malet dit tag med tagmaling, når det er blevet renset. Det vil sætte prikken over i’et på udseendet af dit (nærmest) nye tag samt forsegle taget og give det fornyet modstandsdygtighed over for vind, vejr og ny bevoksning.

10 års garanti på tagrens

Vi ønsker altid, at du er helt tilfreds med den tagrens, vi leverer. Derfor yder vi 10 års garanti på vores tagrens. Opstår der problemer i forbindelse med det arbejde, vi har udført, kommer vi med glæde ud og retter op på det.

SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ TAGRENS

Hos Total Tagrens er det gratis, at få et tilbud på tagrens.
Vi kan give dig en cirka-pris i telefonen, men kører gerne ud og besigtiger opgaven på din adresse.

Ring til os på 71 74 79 79 for at bestille tid. 

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR
Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.